Aikidon asetekniikkaleiri Helsingissä 24.7.

Kutsumme kaikki vanhat ja uudet ystävät mukaan yhteiseen treenipäiväämme aikidon asetekniikoiden merkeissä!
 
Harjoitusajat:Lauantai 24.7. 10.30-12 13.30-15

Leirillä harjoitellaan pääsääntöisesti jo- ja bokken -tekniikoita. 

Leirille ovat tervetulleita kaiken tasoiset aikidon harrastajat. Tarvittaessa jaamme harjoittelijoita tasoryhmiin. 
Osallistumismaksu: 20 €/harjoitusMaksetaan paikan päällä käteisellä tai tilille Kustaa Ylitalo, OP FI13 5680 0020 3172 73, viitteeksi ”aikidoleiri”. 

HUOM! Leiriä ei kannata maksaa ennen kuin leiripäivänä mahdollisten koronasta tai säätilasta aiheutuvien muutosten takia.

Maksualennukset: Jos sinulla on koronatilanteesta tai muusta syystä vaikeuksia maksaa leirimaksua, niin kysy rohkeasti maksuhelpotuksista Kustaalta. Rahaa tärkeämpää on, että saamme harjoitella yhdessä.

Harjoituspaikka: Savelan puisto, Lucina Hagmanin polku 5. Pukinmäen juna-asema noin puolen kilometrin päässä. Parkkipaikkoja lähistöllä hyvin. Lähimmät vessat, ruokakauppa jne noin puolen kilometrin päässä.

Koronainfoa: Noudatamme HUS:in, Olympiakomitean, THL:n ja Budolajiliittojen korona-suosituksia. Noudatamme harjoituksissa turvavälejä ja tarvittaessa jakaudumme useampaan ryhmään. 

HUOM! Epävakaan sään sattuessa kannattaa varmistaa leirin ohjelma Kustaalta (WhatsUp, tekstari).

Varustus: Päälle vapaavalintainen, mutta sopivan mukava, väljä ja sään mukainen treenivaatetus. Aikidotreeneihin oma jo ja bokken mukaan, jos on. Leiripaikalla myös muutamia aseita lainattavissa.

TIEDUSTELUT: aikijukuringha@gmail.com, Kustaa: 040 8390 446

RENNOSTI TOSISSAAN ILON KAUTTA YHDESSÄ BUDOA HARJOITELLEN – 
TERVETULOA!

Comments are closed.