23.11.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Ansiomerkki Yatagarasuun

Ansiomerkki Yatagarasuun

Tänään Yatagarasun ohjaaja Harri Sariola vastaanotti Aikidoliiton hopeisen ansiomerkin.Yatagarasu onnittelee Harria hienosta saavutuksesta!

4.11.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Junnujen hybridileiri

Junnujen hybridileiri

Yatagarasu osallistuu 20.11. junnujen ”hybridileirille” https://www.aikidoliitto.fi/tapahtumat/?tapahtuma=815 Seura tarjoaa siis harjoitustilan tuona lauantaina käyttöön ja tutut ohjaajat osallistuvat ja tukiohjaavat Laajasalon tiloissa leiriä. Halukkaat voivat osallistua leirille myös livenä Malmilla AikiCirclen tiloissa. Leiri on maksuton!  Tervetuloa!

12.10.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Monitoimitila sisäliikuntaan junioreista senioreihin

Monitoimitila sisäliikuntaan junioreista senioreihin

Yatagarasu ry pyytää auttamaan ja käymään äänestämässä kaakkoisen alueen OmaStadin ehdotusta: ”YHTEINEN MONITOIMITILA ERI IKÄRYHMILLE LIIKUNTAKÄYTTÖÖN”. Kyseinen tila soveltuisi monen käyttäjäryhmän tarpeisiin. Jokainen ääni on tärkeä. Suora linkki: https://omastadi.hel.fi/processes/osbu-2020/f/185/budgets/14/projects/1565. Kiitos jo etukäteen.

5.9.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Aloita Aikido tai Iaido!

Aloita Aikido tai Iaido!

Nyt kaikilla 13-vuotta täyttäneillä on mahdollisuus aloittaa japanilaisen budon harjoittelu. Aikidoon kuuluvat aseettomat sekä aseelliset tekniikat.  iaido on taas monipuolinen japanilaisen miekan eli katanan käsittelytaitoja kehittävä laji.Tervetuloa kokeilemaan!

17.8.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Iaido-uutisia

Iaido-uutisia

Iaidon SM-kilpailussa 15.8. Yatagarasun Nikolas Kiikka saavutti Fighting spirit-palkinnon Mudan-sarjassa. Kilpailujen jälkeisessä graduoinnissa saimme uusia iaidon vyöarvoja Yatagarasuun: Nikolas Kiikka 5.kyu ja Harri Sariola 4. kyu. Suuret onnittelut koko Yatagarasun puolesta!

11.8.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa SYKSYN HARJOITUSAJAT

SYKSYN HARJOITUSAJAT

Syksyn 2021 harjoitusajat 16.8. lähtien löydät tämän linkin takaa harjoitukset -sivulta! Tässä vielä ohjeet harjoitteluun korona-aikana (löytyvät myös harjoitukset-sivulta) 1. Dojolle tultaessa ja lähtiessä muista käyttää käsidesiä. 2. Harjoituksissa käytämme aina kasvomaskeja. 3. Harjoittelu saman parin kanssa koko treenin ajan.4. … Continue reading

10.7.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Aikidon asetekniikkaleiri Helsingissä 24.7.

Aikidon asetekniikkaleiri Helsingissä 24.7.

Kutsumme kaikki vanhat ja uudet ystävät mukaan yhteiseen treenipäiväämme aikidon asetekniikoiden merkeissä! Harjoitusajat:Lauantai 24.7. 10.30-12 13.30-15 Leirillä harjoitellaan pääsääntöisesti jo- ja bokken -tekniikoita.  Leirille ovat tervetulleita kaiken tasoiset aikidon harrastajat. Tarvittaessa jaamme harjoittelijoita tasoryhmiin. Osallistumismaksu: 20 €/harjoitusMaksetaan paikan päällä käteisellä tai tilille Kustaa Ylitalo, … Continue reading

10.7.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Qigong -puistoharjoitus Helsingissä 23.7.

Qigong -puistoharjoitus Helsingissä 23.7.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet ystävät opiskelemaan ja harjoittelemaan qigongia kanssani Savelan puistoon Helsinkiin! Harjoitukset pidetään perjantaina 23.7. klo 17.30-19.30 Harjoituksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset qigongin harrastajat ja myös vasta-alkajat.  Osallistumismaksu: 15 €Maksetaan paikan päällä käteisellä tai tilille Kustaa Ylitalo, … Continue reading

1.5.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Kunniamerkki Yatagarasuun!

Kunniamerkki Yatagarasuun!

Keskiviikkona 28.4. Yatagarasun dojolla José Martinez-Abarca Kahila vastaanotti opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän ansiomitalin kultaisin ristein. Yatagarasu onnittelee Joséa hienosta saavutuksesta!

28.4.2021
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Junioriharjoitukset

Junioriharjoitukset

Tilojen sulkemista koskevia määräyksiä ei ole tiedotettu jatkettavaksi, joten ensi maanantaina 3.5. kaikki juniorit ovat jälleen tervetulleita harjoituksiin! Noudatamme edelleen mm. turvavälejä ja pidämme maskeja. Mukavaa vappua kaikille!