Qigong -puistoharjoitus Helsingissä 23.7.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet ystävät opiskelemaan ja harjoittelemaan qigongia kanssani Savelan puistoon Helsinkiin!

Harjoitukset pidetään perjantaina 23.7. klo 17.30-19.30

Harjoituksiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset qigongin harrastajat ja myös vasta-alkajat. 

Osallistumismaksu: 15 €Maksetaan paikan päällä käteisellä tai tilille Kustaa Ylitalo, OP FI13 5680 0020 3172 73, viitteeksi ”qigong HKI”. 

HUOM! Harjoitusta ei kannata maksaa ennen kuin treenipäivänä mahdollisten koronasta tai säätilasta aiheutuvien muutosten takia.

Maksualennukset: Jos sinulla on koronatilanteesta tai muusta syystä vaikeuksia maksaa osallistumismaksua, niin kysy rohkeasti maksuhelpotuksista Kustaalta. Rahaa tärkeämpää on, että saamme harjoitella yhdessä.

Harjoituspaikka:Savelan puisto, Lucina Hagmanin polku 5. Pukinmäen juna-asema noin puolen kilometrin päässä. Parkkipaikkoja lähistöllä hyvin. Lähimmät vessat, ruokakauppa jne noin puolen kilometrin päässä.

Koronainfoa: Noudatamme HUS:in, Olympiakomitean, THL:n ja Budolajiliittojen korona-suosituksia. Noudatamme harjoituksissa turvavälejä.

HUOM! Epävakaan sään sattuessa kannattaa varmistaa treeniohjelma Kustaalta (WhatsUp, tekstari).

Varustus: Päälle vapaavalintainen, mutta sopivan mukava, väljä ja sään mukainen treenivaatetus. Puolivälissä pidämme pienen tauon, joten pientä evästä ja juotavaa voi ottaa mukaan.

Lauantaina jatkamme samassa paikassa aikidon merkeissä klo 10.30.

TIEDUSTELUT: aikijukuringha@gmail.com, Kustaa: 040 8390 446

TERVETULOA!

Comments are closed.