26.8.2014
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Yatagarasun näytös 6.9.

Yatagarasun näytös 6.9.

Yatagarasu järjestää lauantaina 6.9. klo 12:00 Aikido- ja Iaidonäytöksen. Tapahtumapaikkana on meidän Laajasalossa sijaitseva harjoitussali osoitteessa Gunillantie 3, 00870 Helsinki.  Toivotamme kaikki tervetulleiksi paikalle katselemaan ja kyselemään, sekä toki ilmoittautumaan harjoittelijoiksi!

26.8.2014
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä näkökulmaa aikidon harjoitteluun

Neljä näkökulmaa aikidon harjoitteluun

”Yatagarasun järjestämä aikidoleiri 23.-24.8.2014 sai erittäin positiivista palautetta osallistujilta. Kiinnostus leirin teemaa kohtaan välittyi intensiivisenä harjoitteluna. Suurkiitokset kaikille osallistujille ja ohjaajille, erityisesti Maija Linturille ja Mikko Lindevallille. Erikoiskiitokset Yatagarasun järjestelytoimikunnalle (Marjaana Larpa, Jukka Kaukoranta ja Janne Markkanen)

26.8.2014
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Saari Harrastaa -tunnelmia

Saari Harrastaa -tunnelmia

Yatagarasu Saari harrastaa -tapahtumassa Laajasalossa 19.8. esittelemässä aikidoa ja iaidoa. Kiitokset yleisölle ja kaikille yatagarasulaisille.                                          

18.8.2014
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Saari harrastaa!

Saari harrastaa!

Yatagarasu osallistuu huomenna 19.8. klo 17-20 Saari Harrastaa -tapahtumaan Laajasalon Yläkoululla. Mukana on useita paikallisia harrasteseuroja ja -yhdistyksiä. Tervetuloa tutustumaan lajeihin ja tapaamaan Yatagarasun jäseniä!

7.8.2014
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Ulkotreenejä

Ulkotreenejä

Koska lämmintä tuntuu riittävän yhä, Yatagarasu pitää asetreenejä elokuussa myös ulkona. Harjoitukset ovat säävarauksella eli huonon sään sattuessa treenaamme normaalisti dojolla. Harjoitusvaatteet voi vaihtaa dojolla ennen treenien alkua, josta sitten siirrymme harjoituspaikalle. Yatagarasu toivottaa tervetulleiksi mukaan sekä uudet että vanhat … Continue reading

2.8.2014
by yata_admin
Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä näkökulmaa aikidon harjoitteluun

Neljä näkökulmaa aikidon harjoitteluun

Yatagarasu järjestää Aikidoleirin 23.-24.8. Teemana on neljä näkökulmaa aikidon harjoitteluun. Leiri järjestetään Yatagarasun dojolla Laajasalossa. Osoite on Gunillantie 3, 00870 Helsinki. Yatagarasu toivottaa kaikki tervetulleiksi leirille!               Tästä voit ladata leirimainoksen pdf-muodossa.