KEVÄÄN 2023 HARJOITUSAJAT

Päivitetyt kevään 2023 harjoitusajat löytyvät nyt harjoitukset-sivulta. Yatagarasu aloittaa uusina harjoitusvuoroina Qigongin ja kehonhuollon. Qigongia, iaidoa ja junnuaikidoa treenataan 5.1. alkaen sekä aikidoa ja kehonhuoltoa 8.1. alkaen aikataulun mukaisesti. Tervetuloa mukaan!

Kehonhuolto
Kehonhuoltoharjoittelun tavoitteena on saavuttaa notkeampi, ketterämpi ja hyvinvoiva keho, joka auttaa liikkumaan paremmin ja pysymään terveenä fyysisesti sekä henkisesti. Kehonhuoltoharjoittelu sopii niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin urheilijoille.

Qigong
Qigong on perinteistä kiinalaista terveysliikuntaa, jolla pyritään ylläpitämään ja vahvistamaan kehon energiaa eli qitä. Qigongin lempeät liikkeet ja hengitysharjoitukset sopivat kaikenikäisille.

VUOKRAA TREENITILAA
Seuralla on tarjota tatamitilaa käyttöön sekä arkisin että viikonloppuisin, ks. lisää täältä

Comments are closed.