Aloita aikido + treenitilaa vuokralla!

UUDET HARJOITTELIJAT
Aikido ja Iaido soveltuvat kaikenikäisille ja kokoisille harjoittelijoille sukupuolesta tai kunnosta riippumatta. Molemmissa lajeissa ominaisuudet kehittyvät hiljalleen tekemisen myötä. Yatagarasussa on aikuisten aikidossa ja iaidossa ikärajana 13-vuotta. Aikidojunioreiden ikäraja on 7 vuotta.

Vasta-alkajat voivat aloittaa aikido- ja iaido -harjoitukset milloin tahansa. Kaikilla uusilla harjoittelijoilla on oikeus kahteen ilmaiseen kokeilukertaan koska tahansa harjoitusvuoden aikana. Ks. lisätietoja aikidon aloittamisesta täältä ja iaidon aloittamisesta täältä.

Syksyllä 21.8.2022 aloittaa uusi junioreiden alkeiskurssi sunnuntaisin! Sunnuntain harjoituksiin voi osallistuamyös yksi aikuinen lapsen kanssa eli sunnuntaina harjoittelemme myös perheaikidoa. Ks. lisätietoja junioriaikidon aloittamisesta täältä.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan!

VUOKRAA TREENITILAA!
Seuralla on tarjota tatamitilaa käyttöön sekä arkisin että viikonloppuisin, ks. lisää täältä.

Comments are closed.