Yatagarasulle kalligrafi!

Daihachiro Uematsu- sensei lahjoitti Yatagarasu dojolle oman japanilaisen kalligrafin, jossa lukee Yatagarasu, iaido, aikido. Kalligrafin on tehnyt Uematsu-sensein n. 80-vuotias ystävä herra Kingo Miyake, joka on harrastanut mm. iaidoa. Suurkiitos Uematsu-senseille ja herra Miyakelle omasta ja Yatagarasu ry:n puolesta.

Lisäksi mainittakoon, että Daihachiro Uematsu ja hänen vaimonsa Masako ovat myös tuoneet Suomeen Balance Therapy International -hoitomenetelmän, joka on kehitetty Japanissa n.30-vuotta sitten. Monet japanilaiset tieteelliset tutkimukset osoittavat, että menetelmä vähentää stressiä ja masennusoireita, auttaa väsymykseen ja nostaa immuniteettia. Mikäli olet kiinnostunut BTU:sta ota yhteyttä kari@yatagarasu.fi

Klikkaa kuvat suuremmiksi!

kalligrafi_1

 

 

 

 

 

Daihachiro Uematsu- sensei lahjoittaa Kari Lappalaiselle kalligrafin

kalligrafi_2

 

 

 

 

 

 

 

Kalligrafi ja Kalligrafin tekijä Kingo Miyake

kalligrafi_3

 

 

 

 

 

 

 

Kalligrafin tekijä Kingo Miyake

kalligrafi_4

 

 

 

 

 

Daihachiro Uematsu, Kari Lappalainen, Pirkko Lappalainen ja Masako Uematsu

Comments are closed.