Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus: aikido!

Aikido on kaiken ikäisille ja kokoisille ihmisille sopiva japanilainen budolaji. Aikidossa harjoitellaan taistelutaitoa, jonka avulla voi torjua hyökkäyksen vahingoittamatta hyökkääjää pysyvästi. Ajatus perustuu vastustajan voiman hyväksikäyttöön, tasapainon horjuttamiseen ja pyöreään, spiraalinomaiseen liikkeeseen.  

Yatagarasu ry:n aikidon peruskurssi yli 13-vuotiaille alkaa torstaina 6.2.2020 klo 19.00-20.00. Voit kokeilla kaksi kertaa maksutta. Kurssi jatkuu torstaisin toukokuun loppuun saakka. Myös keskiviikon harjoitus soveltuu aloittelijoille. Kurssilla opit aikidon perusteet, kuten kaatumistekniikan ”ukemin” ja erilaisia itsepuolustustekniikoita. Kurssi antaa valmiudet suorittaa ensimmäinen vyöarvo.

Kurssin alussa tarvitset vain verryttelyhousut ja t-paidan, sekä sandaalit (zorit) tai vastaavat tatamille siirtymistä varten. Harjoittelu tapahtuu tatamilla paljain jaloin. Lisätietoja ja ilmoittautumiset seuran pääopettajalle Karille (kari@yatagarasu.fi).

Alkeiskurssipaketin hinta on 150 euroa. 
Alkeiskurssipaketti sisältää opetuksen lisäksi Aikidoliiton lisenssin ja vakuutuksen, aikido-puvun ja valkoisen vyön sekä ”Aikido – Harmonisen voiman tie” -kirjan (Petteri Silenius). Lisäksi saat -50 % alennuksen seuran loppuvuoden aikidoharjoituksista (arvo 40 euroa).

Alkeiskurssipakettiin sisältyvä lisenssi on 18-vuotiaille ja tätä vanhemmille aloittajille alkeiskurssin ajan kestävä tutustumislisenssi. 13-17-vuotiaille aloittajille pakettiin sisältyvä lisenssi on B-lisenssi ja se on voimassa 31.12.2020 saakka. Seura opastaa lisenssiasioissa. Lue lisää Aikidoliiton lisensseistä täältä https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Alkeiskurssipaketin hintaan ei sisälly aikidopassia ja ensimmäisen vyökokeen graduointimaksua yhteensä 25 euroa. Lisäksi 18-vuotiaiden ja tätä vanhempien harjoittelijoiden on hankittava ennen ensimmäistä vyökoetta Aikidoliiton A-lisenssi (90 euroa, voimassa 31.12.2020 saakka).

Comments are closed.